UNA PASSEJADA PER LA NATURA

VISITA GUIADA AL ZOO
     
Els participants de la visita coneixeran animals i plantes, alguns d'ells de les nostres Illes i d'altres de racons llunyans... Els acompanyaran faisans, ànneres i paons que se desplacen lliurement d'una banda a una altra del zoo. Els monitors especialitzats els presentaran els majestuosos tigres de bengala, els tímids armadillos peluts, riuran amb les corregudes dels suricates i de les cabrioles dels lèmurs de coa anellada, grans i petits quedaran sorpresos dels animals del zoo.

Destaquem la seccio de races autòctones, una mostra molt completa i representativa de les races mallorquinesdel nostre camp amb una rèplica exacta de les construccions on vivien, tota una sèrie d'elements culturals propis de la terra, els estables, vaqueries, colomers, etc. de la Mallorca de començament del S. XX.

La visita inclou el "Toca-toca". Consisteix en un petit recinte on es troben animals com ovelles, cabres, ànneres, etc. Aquests animals han estat en contacte amb les persones pràcticament des del seu naixement i, per tant, són molt ximples. La funció del "Toca- toca" és servir de punt de trobada entre animals i nins. Entren en grups poc nombrosos, sota la supervisió dels monitors, per evitar estressar els animals. Aquesta experiència és molt gratificant, especialment per a aquells nins que, com a conseqüencia de viure a una ciutat, mai han tingut contacte amb animals d'aquest tipus. Sobretot els més petits són els que gaudeixen més de l'activitat, aprenen com han de tractar els animals: que no han de cridar ni córrer al seu voltant per què els espanten, que si els toquen amb amor i els fan carícies tendres ells es mostren molt més receptius...

NIVELLS EDUCATIUS AL QUAL S'ADREÇA...

L'activitat està enfocada a tots els nivells educayius, des d'Educació Infantil fins a Bachiller, incloent escoletes, Educació Especial i Educació per adults.

És una activitat recomanada també per fer amb grups de diversa índole, grups d'esplai, associacions de pares i mares, segones i terceres edats o simplement grups d'amics.

QUÈ INCLOU LA VISITA?

- Un monitor que realitza la visita guiada.

- Unitat didàctica adequada al nivell educatiu del grup per treballarla a classe.

- Possibilitat de combinar-la amb "El Zoo et visita".

HORARI:

L'activitat es realitza de dilluns a divendres i té una durada de dues hores, els col·legis i escoletes que ho desitgin podran dianr a Natura Parc fins les 15h.

OBSERVACIONS/CONDICIONS:

- El preu de l'entrada s'haura d'abonar a Natura Parc el dia de la visita.

- Aforament limitat a 150 escolars per dia.

- És important que es dugui aigua per beure i una gorra si es visita Natura Parc en dies de calor.

Entitat col·laboradora: