EL ZOO ET VISITA

Aquesta activitat se realitza al centre educatiu. Se fa una activitat d'una durada que oscil·la entre 30 i 50 minuts en funció de l'edat dels escolars. Oferim diferents activitats en funció del nivell educatiu i la temàtica que se vulgui tractar:

XERRADES AL CENTRE ESCOLAR:

Es realitzen xerrades amb material audiovisual i una col·lecció de restes biològiques (ous, plomes, nius, banyes...) amb continguts curriculars sobre flora i flauna adequats al cicle o sobre una temàtica específica (felins, insectes, primats,...).

Adreçades a Educació Primària, Secundària i Batxiller.

TALLERS INTERACTIUS AL CENTRE ESCOLAR:

Totes les opcions tindran una durada de 45 a 50 minuts, amb una petita xerrada introductòria al tema elegit pel taller. Després un educador ambiental realitzarà el taller interactiu amb els nisn i nines del grup.

Adreçat a Educació Infantil i Primària, hi ha diferents opcions segons el cicle.

- Conta contes amb titelles: Adreçat a nins i nines de 0 a 6 anys.

Les titelles ens mostraran plàsticament l'evolució de la nostra narració, creada amb els nins i on ells participen activament.

- Conta contes amb màscares: Adreçat a nins i nines d'educació Infantil i Primària.

Els participants creen la història i l'escenifiquen transformant-se en els diversos personatges gràcies a les màscares.

- Cream el nostre animal: Adreçat a nins i nines d'educació infantil i primària.

Després d'haver triat el nostre animal, el dibuixarem per tal de coneixer-lo millor i poder crear amb material reciclats i restes naturals (llavors, fulles, branquetes, fruits,...) la nostra opció personal.

 Amb la col·laboració de: